-


Channelen :Is een natuurlijke vorm van communicatie tussen mensen en engelen, natuurgeesten, niet-fysieke entiteiten of zelfs dieren en huisdieren. Een channeler is zeer vergelijkbaar met een vertaler of een tolk. Ze staan zichzelf toe om de communicatie van het andere wezen te voelen. Het is wel aan te raden om een hoge en zuivere gids te channelen. 

De channeler ontvangt de informatie op een intuïtief- of een gevoelsniveau, en vervolgens zet hun geest de ruwe informatie om in woorden. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, behoeven entiteiten niet het algemeen gebruik van de menselijke taal, omdat het wordt beschouwd als lastig en onhandig. De rijkere kern van hun boodschap wordt overgebracht door middel van een elegante reeks van zintuiglijke gevoelens. Een andere veel voorkomende misvatting is dat een channeler in een diepe trance moet gaan, of hun lichaam en / of de geest aan de entiteit moet overgeven.

Maar channeling is zeer vergelijkbaar met elke andere vorm van communicatie, zij het verbaal, met lichaamstaal, geur of kunst. Ze hebben allemaal een boodschap, en het bericht is onderworpen aan het begrip van de ontvanger. 

* Per channeling van ongeveer een uur wordt 60 euro berekend, u krijgt een cd mee naar huis, via welke u nog vele keren de prachtige energie van de meester kunt herbeleven, alsmede de antwoorden op uw vragen kunt herbeluisteren. De Gidsen die ik voor u mag channelen zijn Meesters en ook Engelen. Hun antwoorden zijn zeer Liefdevol, en brengen u dichter bij Uzelf, bij uw Kern, en bij wat u allemaal kunt bereiken in uw leven..  

* Het is ook mogelijk om uw vragen aan mij door te mailen, ik verzorg dan uw cd volledig, en u heeft dan geen verplaatsingskosten. Dit kost 65 euro. 

* Tevens is het mogelijk om een channeling van een half uur te doen, op locatie kost dit dan 45 euro,en via email komt dit op 50 euro.

* Indien u uw ervaring wilt delen, dan kunt u het reactieformulier op de volgende pagina invullen. U hoeft niet persé uw eigen naam te gebruiken :-) Uw privacy blijft gewaarborgd. Het is leuk voor mensen die nog niet goed weten wat ze ervan kunnen verwachten om uw reactie te lezen. Dus bij voorbaat dank! 
* Een Reading m.b.v. Engelenkaarten / Certified Angel Card Reader (tm):
Prachtig uiteengezet worden uw (diepste) vragen beantwoord. Dit kan in de praktijk-ruimte plaatsvinden, op locatie, of via de telefoon. 
De kosten per Reading zijn 40,00 euro. 
Als de Reading via de telefoon plaatsvindt, 
gelieve dan het bedrag over te maken naar de volgende ING-rekening:  
Iban = NL89INGB0006316319 & Bic = INGBNL2A
t.n.v. Goderrein Heilpraktijk, Meerssen
Met omschrijving: Reading - plus uw naam
Telefoonnummers: 0031(0)43-7502220 / 0031(0)6-13186996


******************


Reading, Gidscontact, Channeling :
Tevens kunt u kortere consulten via email door mij laten doen.
Dit kost slechts € 15,00. 
U kunt het bedrag daarvoor overmaken naar:

* ING-rekening:  Iban = NL89INGB0006316319 & Bic = INGBNL2A
t.n.v. Goderrein Heilpraktijk, Meerssen
Met omschrijving: Reading/Channeling - plus uw naam


4-poles meditation
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.