Goderrein Heilpraktijk

Yoga Massage Meditatie Coaching Healing Reading 

Sha-La-Dy FeelGood Centrum


Hier in Geleen, Mauritspark 1-a, aan de linkerkant van dit prachtige gebouw (met eigen ingang) treft u FeelGood centrum Sha-La-Dy. Een aanvulling op Goderrein. Door de ruime opzet zijn hier veel activiteiten mogelijk!


Graag maak ik u attent op de volgende Promotie-workshops en lessen : (Kortingen 10 - 45 %)


* Leren afstemmen voor Hooggevoelige mensen (HSP),

In augustus komt de eerste HSP (wat kun je ermee) - workshop in FeelGood centrum Sha-La-Dy tot stand. Er zijn op dit moment 6 aanmeldingen. Heb je interesse, geef je dan op ajb :-) Want vol = vol. Er is nog plaats voor ca 6 personen. Kosten zijn: * AANBIEDING * slechts € 25,00 p.p. voor een workshop van ca 3 uur incl koffie -thee- water - enkele versnaperingen. Als je je aanmeldt geef dan aan of je bv ook op een vrijdagmiddag kunt. Anders wordt het op een zaterdag in augustus :-) Zin in ! 

* We gaan oefenen met kaarten en remedies, je krijgt dus een remedie mee!

- Datum volgt spoedig!

Doe steeds gemakkelijk zittende kleding aan, het kan zijn dat we om te ontspannen vooraf even een yoga-oefening doen :-) !

* Meld je aan via [email protected], of via app/sms/telefonisch : 0031(0)613186996. Neem ook schrijfgerei mee zodat je evt aantekeningen kunt maken. Kun je samen komen? Dat is positief - qua rijden en delen. ! Er is plaats aan de tafels voor 12 personen in totaal.


* Ouder-Kind Yoga * Start bij voldoende aanmeldingen !! *

* Heerlijk samen met je kind Yoga ontdekken of (opnieuw) Beleven.

- Woensdagmiddagen van 13:30 - 15:00 uur.

- Kosten : € 15,00 per Ouder/Kind-koppel. Doe gemakkelijke kleding aan, en neem je goede humeur mee :-) Het gaat Fijn zijn! Je krijgt ideeën mee om thuis te oefenen samen. En ook is er een leuke Yoga-Kleurplaat voor de kids voorzien. Welkom!

- Er is plaats voor 10 ouder/kind-koppels.


* Inloopdag Persoonlijke Readingen Binnenkort opnieuw!!

* Op zaterdag of zondag op een nader te bepalen datum, tussen 10:30 en 17:30 is er een vervolg-inloopdag persoonlijke readingen bij 

Sha-La-Dy. Ik zal aan een tafel in een aparte hoek mensen doorlopend een reading geven van maximaal een half uur voor de prijs van € 15,00. Tijdens deze readingen kunt u, zoals u gewend bent van mij op de beurzen, mij alles vragen wat er bij u in het leven speelt, wij zullen hierbij diep invoelen. Dus alles op gebied van werk, relaties, overleden dierbaren, gezondheid, burn-out, onverwerkt verdriet, etc..

Tevens is het mogelijk om voor € 10,00 de energetische stoel uit te proberen voor de duur van 20 minuten. Dit is een volwaardige sessie op de Urim-code-stoel. Welke een waar Krachtveld is en zich afstemt op uw eigen energetische veld. Op deze manier lossen blokkades zich gemakkelijker op, zowel fysiek alsook emotioneel of nog dieper / vastzittend. Een speciale beleving, zeker als u HSP bent!


Er staan stoelen voor de wachtenden. Koffie, thee, water, en koek zijn te koop voor €1,00 per consumptie. Leuke kleine verkoophoek aanwezig. De inkom is gratis, parkeren kan gratis in de straten. (houd rekening met elkaar en uitrijden ajb).


Dru - Yoga Lessen starten :

vanaf woensdag 27 juni - de lestijd is van 17:30 - 19:00 uur.

Op de volgende data zijn er zeker ook lessen: 4 juli, en dan op 1, 8, 15, 22, en 29 augustus. * Zomer rooster *

Je eerste les geldt als proefles en kost 5,00. Daarna kosten de lessen 8,50 per keer voor anderhalf uur.

Na de proefles betaal je in 1 x de resterende lessen. Vanaf september gaan er ook lessen zijn op de dinsdagen en donderdagen. Neem je een seizoenkaart vanaf september dan kun je dus indien het uitkomt gemakkelijk wisselen of een les inhalen. Er zijn dan in totaal 6 opties waaruit je kunt kiezen.


Maandag van 09:00 - 10:30 * Gitek sport- en gezondheidsschool in Nuth

Maandag van 19:30 - 21:00 (in principe VOL) * Goderrein Heilpraktijk in Ulestraten

Dinsdag van 11:00 - 12:30 * Shalady in Geleen

Dinsdag van 17:45 - 19:15 * Gitek sport- en gezondheidsschool in Nuth

Woensdag van 17:30 - 19:00 * Shalady in Geleen

Donderdag van 09:30 - 11:00 * Shalady in Geleen