top of page
Heel sterk in Healing Reading Coaching Channeling

* Coaching-sessies - Healing - Reading *


*** Alles kan eventueel ONLINE ***

 

De prijs voor een consult betreffende uw overleden dierbare(n) - Dit consult brengt geruststelling, antwoorden en Liefde van de andere zijde, het is zeer helend en waardevol. Kosten zijn € 125,00 incl. BTW.

 

De prijs voor een Reading - persoonlijk gesprek van een uur is € 85,00 incl BTW per consult. Dit staat buiten de Trajectbegeleiding. Er is een stukje nazorg! Dit hoort erbij.. Wat betekent dat je mij binnen de 3 a 4 weken kunt appen / mailen / bellen om aan te geven hoe het met je is..., en ik geef je in de energie opnieuw een schoonmaak - Healing  indien gewenst .. 

Bij behoefte aan meer informatie na 3 a 4 weken kun je uiteraard ook altijd opnieuw een sessie boeken. 

 

De prijs voor een diep werkende Energetische en fysieke Healing (op afstand of LIVE) kost € 85,00 per uur. Het bedrag kan in samenspraak van tevoren worden overgemaakt op de Goderrein - bankrekening. (Zie de contact-pagina voor meer info.) Anders direct na de sessie op locatie .

Deze Healingen/Readingen gaan erg diep, en zijn transformerend. Oude beperkingen worden vaak weggehaald, en het Chakrasysteem mogelijk aangepast aan de nieuwe situatie waarin wij aan het komen zijn of al zijn gekomen. De Licht Healing die er daarna op gezet wordt werkt wekenlang door en brengt je de brandstof om je transformatie goed uit te werken. 

- Bij onder andere zaken als HSP, ADD, ADHD, burn out, onverwerkt verdriet, en alle andere mogelijke zaken op persoonlijk vlak waardoor jij uit balans bent geraakt, ~ depressie, (echt)scheiding, stroef lopende relatie(s), eenzaamheid, opvoeding etc ~, kun je door bijvoorbeeld 1 keer per maand een coaching-sessie bij mij te komen beleven langzaam maar zeker (en soms sneller dan verwacht) jezelf en je situatie leren begrijpen. En dan vallen de zaken op hun plaats.. Vanuit deze verandering help ik jou door middel van diverse tools om in je Kracht te komen. Dit gaat meestal niet in 1 keer, dit is uiteraard een proces. Echter: vanuit deze nieuw ontstane 'Kracht van het Hart' kun je feitelijk niet meer terug naar 'beneden vallen'. De oplossing is uiteindelijk duidelijk: Je houdt van jezelf aan het einde van deze reeks consulten, en dat is de beste en sterkste basis die je maar kunt hebben!

De prijzen voor deze Coaching-sessies zijn:

* Het intakegesprek, ofwel direct coaching, van een uur kost € 85,00 voor anderhalf uur € 125,00

* Vervolgconsulten zijn per persoon - per uur ook € 85,00

(Voor anderhalf uur is de prijs steeds € 115,00)

~ Met twee personen * Is momenteel helaas niet mogelijk, totdat ik weer een praktijkruimte heb * (bv ouder - kind, of een koppel) is de prijs per uur € 120,00

en voor anderhalf uur € 200,00. Dit is inclusief het verwerken / versturen van een uitgewerkt verslag door mij aan u van het gesprek / de behandeling.

Ik gebruik ook de Urim code ~Energetische Stoel~ ( ECHTER : de laatste tijd, gezien alle veranderingen op aarde blijken mijn Healingen soms effectiever te werken dan de E-stoel, dus tijdens het lopende consult komen wij tot de juiste Healing-methode. ) als ondersteuning bij mijn consulten, alsmede zeer Hoge Frequentie Remedies. Hierdoor komen we nog sneller tot het gewenste resultaat! 

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.

 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.

 • Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.

 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.

 • Vitalisering.

 • Harmonisering.

 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.

 • Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn.

 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.

 • Trilling frequentie gaat omhoog.

 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

Spiritueel:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.

 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.

 • Het ervaren van de 9 dimensies waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.

 • Reizen in tijd en ruimte.

 • Inzichten uit andere levens ontvangen als dat nodig is. Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen. (Bronvermelding: www.moniquetimmers.nl - ivm de Urim-code / de energetische stoel) 

 

Meer rustgevende manier van Coaching-Healing (deze is inclusief Massage)

Nu we wereldwijd de Covid situatie hebben doorleefd en steeds Hoger/Intenser in de Opwaardering van de Energie komen te zitten, zijn sommige manieren van begeleiden hierin vaak niet accuraat genoeg meer. (in tegenstelling tot wat ze voorheen wel waren). Reden: We léven al geruime tijd in die Nieuwe Energie.. 

Het oude werkt simpelweg niet meer... Soms tot (grote) frustratie van de mensen die het gevoel hebben van 'maar ik doe alles toch op de juiste manier' ? Inderdaad, tóen wellicht wel, maar nú niet meer, aanpassingen zijn nodig, en ga je daar eenmaal in mee, dan gaan de dingen snel, héél snel de juiste richting in.

Opgevallen is, dat de meer gevoelige mensen en zij die al ‘open staan’ en in meer of mindere mate ‘wakker zijn’ eigenlijk allemaal wel last hebben van onbekende (of oude) ongemakken en pijnen, geestelijk of fysiek. Dit hoort bij het Grote Loslaten wat we nu gezamenlijk doen, en waar we trouwens ook voor zijn gekomen in dit leven. We hebben er allemaal aan deelgenomen om het tot dat punt te laten komen waar we nu midden in zitten. Die oude pijnen en ongemakken liggen opgeslagen in onze eigen energie, in onze lichamen, tot op celniveau! .. en in de energie en het lijf van Gaia, onze mooie Aarde. Om door te kunnen gaan naar de volgende niveau’s van Licht, Liefde en in Vrijheid leven, zullen deze oude zaken eerst via onze fysieke bestaansvormen mogen vertrekken. Dat gaat vaak niet zonder slag of stoot. Maar één grote troost is, dat er in zeker 85 % van de gevallen niets mis is, we zijn niet kapot of gebroken! We zijn aan het Lossen,.. aan het loslaten. En dat is goed. Heel positief zelfs, en het is allemaal precies zoals het moet zijn op dit moment. We gaan prachtig door, vooruit! Zelfs al lijkt en voelt het soms niet zo.

Juist nu kun je behoefte hebben aan hulp en begeleiding. Omdat je voelt dat je antwoorden en verlichting zoekt over alles wat er om je heen en binnen in jezelf gebeurt.

Die hulp en begeleiding is er. Door middel van het schoonmaken van je hele systeem, al je lagen, en je tevens de tools te geven om dit energetisch door te laten werken, plus daarbij jou in een zéér hoge frequentie van Licht en Liefde te Healen – krijg jij de ruimte om de dingen als het ware ‘in te laten dalen’ zodat je daarna weer door kunt naar het volgende stuk in het ‘vinden van je rust’. Het gaat uiteindelijk om (zelf)Acceptatie en Vertrouwen.. Wanneer jij je niet meer verzét, dan kom je in de juiste doorstroming, zal alles op zijn plaats vallen, en dan bereik je de staat van ZelfLiefde die je zo nodig hebt om in Vrede en vertrouwen door te kunnen leven. Vanuit je eigen Kracht.

Vergeet niet – alles is energie.. Wanneer we werken in de energie, dan zál het zich gaan manifesteren in het fysieke. Dat kan ónmogelijk anders zijn. Dat is simpelweg wat het is.. dat is een gegeven. Het zijn de Kosmische wetten waaraan wij onderhevig zijn... Omdat opvallend is gebleken dat veel klanten in weerstand kwamen nadat de zaken duidelijker werden, ben ik tot het inzicht mogen komen dat we nu een wat zachtere manier van aanpak nodig hebben. Een manier die meer rust brengt, waardoor de acceptatie en het vertrouwen sterker kunnen doorgroeien. Een manier die een gevoel van Veiligheid geeft – van Geborgenheid.

Vandaar dat ik de Coaching / Healing sessies op aanvraag ben gaan combineren met de zéér diep ontspannende lichaamsmassages. Wat betekent dat als je zo’n sessie boekt: Wij samen eerst een kort (of langer) gesprek hebben (wanneer ik spreek dan channel ik in principe Jou Waarheid, Jou Hoger Zelf), waarna jij dan direct een heel hóge frequentie remedie uitzoekt, dit doe je zelf, intuïtief, want iedereen heeft zijn eigen onfeilbare waarheid, en hoewel ik je in elke stap begeleid, weet jou eigen Hoger Zelf precies wat je nodig hebt, en dit zal je dan ook zonder twijfel uitzoeken. Aanvullend daarop maak ik je gehele energetische systeem schoon, en indien nodig worden zaken in het fysieke gelijk meegenomen tijdens deze schoonmaak, vervolgens krijg je de Healing. Heel gevoelige mensen zullen deze Geweldig schitterende Energie kunnen voelen, anderen niet, en ook ieder op zijn/haar eigen manier. Dit móet niet overigens, dat je het direct merkt – het werkt namelijk tóch... Altijd. Dit deel neemt in totaal ongeveer een half uur tót een uur in beslag... (het is belangrijk dat je daar voor jezelf geen tijd op zet, want als het Healen meer tijd in beslag neemt - dan is het dát wat je meer nodig hebt dan de massage-sessie erachteraan.)

Daarna neem je plaats op de massagetafel, (slip blijft aan) en krijg je een zeer diep ontspannende (en energetische) totale of gedeeltelijke lichaamsmassage (afhankelijk van de resterende tijd) met warme olie van heel hoge kwaliteit. Dit brengt een grote rust in je volledige Zijn wat soms tot wel drie dagen doorwerkt. Het Licht en de hoge frequentie die je binnenkrijgt tijdens de Healing kan zich nu gemakkelijker settelen in jou systeem. En de zaken die je Los mag laten – plus de zaken waar je in door mag groeien, komen op een zachtere manier in werking en wording. Je gaat je steeds beter voelen. You will go with the Flow..

In totaal duurt deze sessie dan twee uur.  ( De eerste paar keren is het dus heel goed mogelijk dat de coaching/healing dus wat langer duurt dan een half uur of zelfs uur, maar wees niet bezorgd, je krijgt áltijd precies wat je nodig hebt ;-) ) Belangrijk is dat je daarna wel probeert je rust te nemen, en niet gelijk van hier naar daar gaat vliegen. Wees lief voor jezelf die dag, neem je tijd, 

No rush, No stress.

De kosten zijn 85,00 euro per uur, dus dat maakt eigenlijk een totaal van 170,00 euro, maar de aanbieding is dan dat je dit totaalpakket voor 150,00 euro krijgt voor een volledige sessie van twee uur. Dit is inclusief de remedie, de kosten van de olie, en de vele handdoeken die ik gebruik tijdens de massage. Je hoeft zelf niets mee te nemen, enkel gemakkelijke kleding aan te trekken waarvan het niet erg is als er eventueel na de massage wat olie op komt. Ga niet gelijk douchen of in bad, deze olie mag namelijk nog vele uren intrekken in je huid. Ze ontspant diep en werkt afvalstoffen naar buiten. Laat dit gebeuren..

Als je voelt dat dit heilzaam is voor jou in deze tijden van groei – verandering – en transformatie, dan kun je besluiten dat je dit 1 x per maand zou willen: Is dit financieel moeilijk voor je, dan kijken we naar je inkomen en wat wel kan voor jou. 

Bij interesse kun je contact opnemen met mij via app, mail, telefoon, of het contactformulier verderop op de website.

bottom of page