top of page
Helende en energetische (Dru) Yoga-vorm

Dru Yoga-therapie  :

YOGA LESSEN - In afwachting van nieuwe locatie.

 

Ook is er de mogelijkheid zijn om een persoonlijke Yoga-therapieles te boeken met aanvullend een Coaching/Healing,

dit duurt in totaal dan 2 uur, kost 100,00 (p.p) - kan eventueel met maximaal 2 personen tegelijk gegeven worden, wat betekent dat je met twee elk 50,00 voor 2 uur betaalt.

 

De voordelen:

Het is bewezen dat Yoga (en Massages) de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van uw lichaam verhogen. Ook voorkomen Yoga en Masseren stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en depressie, en tevens gevoelens van paniek. De Yoga voor lichaam, hart en geest zoals bij Goderrein gegeven wordt zorgt voor een toenemend Zelfbewustzijn en voor toenemend Zelfrespect, tevens bevordert en versterkt het keuzes voor een gezondere leefstijl..

Uitleg YOGA-therapie:


Je eerste les geldt als proefles en kost 10,00. Daarna kosten de lessen 12,50 per keer voor anderhalf uur.

Na de proefles betaal je in 1 x de resterende lessen. (deze betalingen zijn per maand). Je kunt eventueel na drie gemiste lessen een sessie komen doen op de energetische stoel in de privé-ruimte in Ulestraten. Hiervoor stemmen we een datum af samen. Deze sessies zijn bijzonder helend en zeer ontspannend.

Door Yoga krijg je :


· meer zelfvertrouwen..

· een groter zelfbewustzijn..

· beter concentratievermogen..

· en maak je een emotionele groei door.

Dru-Yoga, is een zachte vorm van Yoga. Waarbij het vooral gaat om de vloeiende bewegingen, de aandacht die men daarin brengt -zodat ons Zelf-Bewustzijn wordt vergroot- en het plezier daarin. Met als cadeau dat ons lichaam soepeler en sterker wordt, en men beter leert te ontspannen. Het gaat niet zozeer om het presteren. Yoga geeft een gevoel van welbehagen en rust. Van vrede. Als u pijnen heeft dan pas ik de oefeningen aan uw kunnen aan. U hoeft nooit het gevoel te hebben dat u 'iets niet kunt'.

De lessen zijn opgebouwd uit:


- Activatie van het lichaam

- Energie Block Release (E.B.R.) & oefenreeksen

- Asana's (Dit zijn de klassieke Yoga-oefeningen)

- Pranayama (Ademhalingstechnieken)

- Concentratie * Meditatie * DIEPE Ontspanning


Daarbij geef ik steeds uitleg over de Energie die wij werkelijk zijn en waarin wij ons bewegen.Energie in ons en rondom ons 
bottom of page