top of page

Extra uitleg over de Ayurvedische massage:

Bij Goderrein Heilpraktijk is de massage pure Wellness! Ik geef voornamelijk aryurvedische massages, maar gebruik ook andere oliën, niet enkel de kruidenolie uit India. De massages zijn áltijd zéér diep ontspannend. Kun jij je overgeven aan deze behandeling dan werkt de ontspanning zelf vaak tot drie dagen door. Een cadeau aan jezelf..

Kosten zijn 120,00 voor een sessie van 1,5 uur, of 85,00 voor een sessie van 1 uur.

 

Andere mogelijkheden zijn een korte stoelmassage voor nek, schouders en rug. Dit kan bv fijn zijn tijdens een lange werkbespreking met een groep. Het is uiteraard van belang dat het dan doorstroomt zodat er vier klanten in een uur passen. Per klant wordt er 22,50 betaald. Kom ik naar een locatie dan vraag ik daar een vergoeding voor van ca 25,00 a 50,00 (afhankelijk van de afstand). Neem contact op via app of mail! Dan komen we er zeker uit samen.

 

De voordelen van Ayurveda-massage, zoals beschreven in de oude teksten:

Masseren is prettig en ontspannend

Masseren gaat het ouderdomsproces verminderen

Masseren voorkomt vermoeidheid

Masseren brengt harmonie in het zenuwstelsel

Masseren verbetert het zicht, de werking van de ogen

Masseren is voeding voor het lichaam

Masseren stimuleert een lang leven

Masseren verbetert de slaapkwaliteit

 

Ayurvedische massage is een van de behandelmethoden binnen het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda.

Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat zo’n vijf tot zesduizend jaar geleden op schrift werd gesteld. Het is een holistisch systeem afkomstig uit India en betekent: kennis (veda) van het leven (ayus).

De 3 dosha’s Vata, Pitta en Kapha opgebouwd uit de vijf elementen ether, lucht, vuur, water en aarde spelen een belangrijke rol in de Ayurveda. Alles, mensen, seizoenen, leeftijden kunnen beschreven worden in termen van deze 3 bio-energieën.

Binnen de Ayurveda betekent afwezigheid van ziekte niet dat je gezond bent. Gezondheid betekent dat de drie dosha’s Vata (ether, lucht), Pitta (vuur) en Kapha (water, aarde) in balans zijn, de uitscheidingsproducten goed zijn, de geest rustig en in balans is, de weefsels normaal functioneren.

De Ayurvedische massage is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Daarnaast helpt de Ayurvedische massage bij het genezen van veel verschillende klachten en is het onderdeel van een behandelprogramma of als voorbereiding op de pancha karma, de vijfvoudige reinigingsmethode.

 

Een echte Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie. De kruidenolie heeft een smerende en medicinale werking. De Ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage. Veel kruidenoliën zijn gebaseerd op een basisolie als sesamolie, kokosolie of ghee (geklaarde boter) waar kruiden in verwerkt zijn. In sommige gevallen (kapha type klachten of personen) kan met droge kruiden gemasseerd worden.

 

De Ayurvedische massage is over het algemeen een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. Door de behandeling van de energiekanalen – de nadi’s - en de energiepunten genaamd marma’s heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect. De masseur stemt middels meditatie af op de energie van de cliënt voor zij/hij de massage start.

 

De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd. De massage:Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid, draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning helpt bij klachten vermindering en oplossing zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burnout, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.

De Ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong. Er zijn wel een aantal contra-indicaties waarin wordt afgeraden om een (Ayurvedische) massage te ondergaan: tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap, bij kanker, bij koorts, direct na eten.

De Ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest.

(* Bron: www.massagevormen.nl)

Meer rustgevende manier van Coaching-Healing (deze is inclusief Massage)

Nu we wereldwijd de Covid situatie hebben doorleefd en steeds Hoger/Intenser in de Opwaardering van de Energie komen te zitten, zijn sommige manieren van begeleiden hierin vaak niet accuraat genoeg meer. (in tegenstelling tot wat ze voorheen wel waren). Reden: We léven al geruime tijd in die Nieuwe Energie.. 

Het oude werkt simpelweg niet meer... Soms tot (grote) frustratie van de mensen die het gevoel hebben van 'maar ik doe alles toch op de juiste manier' ? Inderdaad, tóen wellicht wel, maar nú niet meer, aanpassingen zijn nodig, en ga je daar eenmaal in mee, dan gaan de dingen snel, héél snel de juiste richting in.

Opgevallen is, dat de meer gevoelige mensen en zij die al ‘open staan’ en in meer of mindere mate ‘wakker zijn’ eigenlijk allemaal wel last hebben van onbekende (of oude) ongemakken en pijnen, geestelijk of fysiek. Dit hoort bij het Grote Loslaten wat we nu gezamenlijk doen, en waar we trouwens ook voor zijn gekomen in dit leven. We hebben er allemaal aan deelgenomen om het tot dat punt te laten komen waar we nu midden in zitten. Die oude pijnen en ongemakken liggen opgeslagen in onze eigen energie, in onze lichamen, tot op celniveau! .. en in de energie en het lijf van Gaia, onze mooie Aarde. Om door te kunnen gaan naar de volgende niveau’s van Licht, Liefde en in Vrijheid leven, zullen deze oude zaken eerst via onze fysieke bestaansvormen mogen vertrekken. Dat gaat vaak niet zonder slag of stoot. Maar één grote troost is, dat er in zeker 85 % van de gevallen niets mis is, we zijn niet kapot of gebroken! We zijn aan het Lossen,.. aan het loslaten. En dat is goed. Heel positief zelfs, en het is allemaal precies zoals het moet zijn op dit moment. We gaan prachtig door, vooruit! Zelfs al lijkt en voelt het soms niet zo.

Juist nu kun je behoefte hebben aan hulp en begeleiding. Omdat je voelt dat je antwoorden en verlichting zoekt over alles wat er om je heen en binnen in jezelf gebeurt.

Die hulp en begeleiding is er. Door middel van het schoonmaken van je hele systeem, al je lagen, en je tevens de tools te geven om dit energetisch door te laten werken, plus daarbij jou in een zéér hoge frequentie van Licht en Liefde te Healen – krijg jij de ruimte om de dingen als het ware ‘in te laten dalen’ zodat je daarna weer door kunt naar het volgende stuk in het ‘vinden van je rust’. Het gaat uiteindelijk om (zelf)Acceptatie en Vertrouwen.. Wanneer jij je niet meer verzét, dan kom je in de juiste doorstroming, zal alles op zijn plaats vallen, en dan bereik je de staat van ZelfLiefde die je zo nodig hebt om in Vrede en vertrouwen door te kunnen leven. Vanuit je eigen Kracht.

Vergeet niet – alles is energie.. Wanneer we werken in de energie, dan zál het zich gaan manifesteren in het fysieke. Dat kan ónmogelijk anders zijn. Dat is simpelweg wat het is.. dat is een gegeven. Het zijn de Kosmische wetten waaraan wij onderhevig zijn... Omdat opvallend is gebleken dat veel klanten in weerstand kwamen nadat de zaken duidelijker werden, ben ik tot het inzicht mogen komen dat we nu een wat zachtere manier van aanpak nodig hebben. Een manier die meer rust brengt, waardoor de acceptatie en het vertrouwen sterker kunnen doorgroeien. Een manier die een gevoel van Veiligheid geeft – van Geborgenheid.

Vandaar dat ik de Coaching / Healing sessies op aanvraag ben gaan combineren met de zéér diep ontspannende lichaamsmassages. Wat betekent dat als je zo’n sessie boekt: Wij samen eerst een kort (of langer) gesprek hebben (wanneer ik spreek dan channel ik in principe Jou Waarheid, Jou Hoger Zelf), waarna jij dan direct een heel hóge frequentie remedie uitzoekt, dit doe je zelf, intuïtief, want iedereen heeft zijn eigen onfeilbare waarheid, en hoewel ik je in elke stap begeleid, weet jou eigen Hoger Zelf precies wat je nodig hebt, en dit zal je dan ook zonder twijfel uitzoeken. Aanvullend daarop maak ik je gehele energetische systeem schoon, en indien nodig worden zaken in het fysieke gelijk meegenomen tijdens deze schoonmaak, vervolgens krijg je de Healing. Heel gevoelige mensen zullen deze Geweldig schitterende Energie kunnen voelen, anderen niet, en ook ieder op zijn/haar eigen manier. Dit móet niet overigens, dat je het direct merkt – het werkt namelijk tóch... Altijd. Dit deel neemt in totaal ongeveer een half uur tót een uur in beslag... (het is belangrijk dat je daar voor jezelf geen tijd op zet, want als het Healen meer tijd in beslag neemt - dan is het dát wat je meer nodig hebt dan de massage-sessie erachteraan.)

Daarna neem je plaats op de massagetafel, (slip blijft aan) en krijg je een zeer diep ontspannende (en energetische) totale of gedeeltelijke lichaamsmassage (afhankelijk van de resterende tijd) met warme olie van heel hoge kwaliteit. Dit brengt een grote rust in je volledige Zijn wat soms tot wel drie dagen doorwerkt. Het Licht en de hoge frequentie die je binnenkrijgt tijdens de Healing kan zich nu gemakkelijker settelen in jou systeem. En de zaken die je Los mag laten – plus de zaken waar je in door mag groeien, komen op een zachtere manier in werking en wording. Je gaat je steeds beter voelen. You will go with the Flow..

In totaal duurt deze sessie dan twee uur.  ( De eerste paar keren is het dus heel goed mogelijk dat de coaching/healing dus wat langer duurt dan een half uur of zelfs uur, maar wees niet bezorgd, je krijgt áltijd precies wat je nodig hebt ;-) ) Belangrijk is dat je daarna wel probeert je rust te nemen, en niet gelijk van hier naar daar gaat vliegen. Wees lief voor jezelf die dag, neem je tijd, 

No rush, No stress.

De kosten zijn 85,00 euro per uur, dus dat maakt eigenlijk een totaal van 170,00 euro, maar de aanbieding is dan dat je dit totaalpakket voor 150,00 euro krijgt voor een volledige sessie van twee uur. Dit is inclusief de remedie, de kosten van de olie, en de vele handdoeken die ik gebruik tijdens de massage. Je hoeft zelf niets mee te nemen, enkel gemakkelijke kleding aan te trekken waarvan het niet erg is als er eventueel na de massage wat olie op komt. Ga niet gelijk douchen of in bad, deze olie mag namelijk nog vele uren intrekken in je huid. Ze ontspant diep en werkt afvalstoffen naar buiten. Laat dit gebeuren..

Als je voelt dat dit heilzaam is voor jou in deze tijden van groei – verandering – en transformatie, dan kun je besluiten dat je dit 1 x per maand zou willen: Is dit financieel moeilijk voor je, dan kijken we naar je inkomen en wat wel kan voor jou. 

Bij interesse kun je contact opnemen met mij via app, mail, telefoon, of het contactformulier verderop op de website.

Diep diep ontspannende massages en zeer energetisch in verbinding
bottom of page